I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Nyhet från GOD MORGON juice

DSC_7768

Nu kommer en riktig familjefavorit från God Morgon i en familjevänlig förpackning, nämligen 1,75 liter! Perfekt energi och vitaminboost för hela familjen. 

Om ni inte visste det, så står juice för 100 % frukt. Det får alltså inte heta juice om det inte är 100 % frukt eller om där finns tillsatt socker. Så, när det heter dryck, är det garanterat tillsatt socker. Kolla nästa gång du är i affären! Det lärde jag mig faktiskt från en mjölkförpackning, typ sisådär för 15-20 år sedan, hehe.

Det här fick jag som bud tidigare idag, fränt va? Grabbarna blev så himla glada, vi kan ju ha värsta juice-kalaset nu med tanke på alla fina glas och festliga sugrör som också ingick.

DSC_7775

– Ni kan ju ge er på att jag kommer att göra massor av egen äppeljuice, äppelpuré, äppelsylt och annat inom äpple på alla denna frukt. För jag har verkligen mycket äpplen här hemma nu, eftersom jag i måndags fick ytterligare ett gäng från mina svärföräldrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *