I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det blev ingen camping i somras

Jag tänker tillbaka lite på sommaren som var. Vi var faktiskt i full flärd att vi skulle ut å campa och jag fick massor av idéer från er läsare. Men det regnade så förfärligt hela sommaren igenom. Det var först mot slutet av vår semester – nu snackar jag alltså de allra sista två, tre dagarna, som vädret blev bra igen. Och då var det för sent.

Campade du något i somras? I sådana fall var då och med vilka? Om du har en blogg eller Instagram etc, kan du inte länka så att jag kan få se bilder? :-)

Jag är bra sugen på att campa, det var så länge sedan och jag tror att grabbarna grus skulle uppskatta det enormt faktiskt. Och så skulle det vara skönt att skippa allt med dator, tv-spel, paddor och dylikt. En nyttig upplevelse så att säga.

Det var bra länge sen sist – i mellanstadiet sist, tror jag? Nu tänkte jag främst på när jag gick i skolan, men jag gick ju faktiskt även på scouterna.

Jag var helt seriös där innan sommaren, att jag tänkte dra iväg med någon av sönerna. Jag kollade ju efter campingutrusning på nätet, hehe. Jag var så himla sugen!

Än känner jag väl att Alyssa är lite väl liten att ta med sig ut i skogen på det sättet, det räcker att hon fick vara med oss i blåbärsskogen nu i somras. Vill inte riktigt än smörja in henne med sådana där myggmedel och liknande eftersom hon är för liten för detta.

Jag vet inte riktigt från vilken ålder det passar att campa? Fem år garanterat, men det beror nog också mycket från barn till barn. Zacharias hade lätt kunnat klara detta redan när han var tre år.

4 reaktioner på ”Det blev ingen camping i somras

 1. Vad roligt, ska du med på frukosten? Galet tidigt men vad gör man. Hade vart kul att få haka på eller har du redan någon att gå med? Men jag har förstått att dom flesta går med större så känn ingen press!

  Jag tänkte likadant gällande biljetterna men dom man vinner är väl till förhandsvisningen, då kan man inte köpa biljetter till den väl? :/

  Ha en fin dag :)

  1. Nja, jag ska nog inte ta med mig någon mer än dottern då. Jo, det är hela VIP-grejen jag är inbjuden till. Man fick bara ta med sig sina barn tror jag, så jag tar inte med mig någon annan. Men var du inte inbjuden?

   Tävla på du! Man får gå vilken dag man vill, det är ingen galapremiär. :)

 2. Jo jag vart inbjuden och ska med på frukosten tidigt, mina barn kommer inte vilja gå upp så tidigt och följa med tror jag, så jag tänkte att mannen kanske kunde komma med dom senare. Så jag tänkte egentligen mer att ha sällskap dit, jag åker kommunalt och tar sån tid plus att det är jobbigt att gå på sånt själv tycker jag. Sen träffar man ju alltid en massa när man väl är där. 😉

  1. Jaha! Jag går upp tidigt och ordnar med skjuts dit, så åker jag kommunalt hem sen. Killarna är i skolan och ska inte hämtas förrän senare, så det är lugnt för mig. Så vi kan väl ses utanför där vid tiden som är angiven? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *