I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag och Simo ska få lite egentid

image

Snart ska jag och Simo iväg på lite egentid utan barnen. Vi är typ aldrig iväg tillsammans numera utan det är väldigt sällan. Fast ibland kommer vi iväg på bio och det är mysigt.

Vet föräldrar som har fler barn än oss och kommer iväg på dejter med varandra flera gånger i månaden, haha. Här har vi svårt att få barnvakt för tre barn. Fast jag gillar att vara hemma också. Därför är det extra mysigt när vi kommer iväg själva.

Ser fram emot detta! 💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *