I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ont i svanken…

Det är en sådan dag igen. Jag har väldigt ont i svanken. Extremt ont i svanken snarare. Och så ryggen i vanlig ordning tyvärr. Skriver inte om det så ofta härinne, jag är ju glad också. Så det är inget så, men ni vet ju redan om att jag har problem med mina muskler så, det är ju inget nytt.

Har faktiskt kontaktat vården, men det tar sin lilla tid. Inte förrän i nästa vecka får jag komma till vårdcentralen och då få en remiss skickad. Så det kommer att ta ett tag innan jag får hjälp. Så typiskt att remissen är som bortblåst och jag måste göra om allt igen. Men, men. Det är bara att köra så blir det bra snart.

Lite irriterande att allt ska ta sådan tid bara. Men, det är ju så det är. Dock trodde jag att jag fortfarande fanns i systemet och att det bara var att ta tag i det efter alla semestrar etc.

Tror jag ska be om kortisonsprutor faktiskt eller om jag ska köra med akupunktur igen kanske. Träna måste jag ju göra och då blir det vattengympa och sjukgymnastikövningar.

Det blir finemang det här när jag kommer igång :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *