I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Dagliga promenaden

image

Jag och Alyssa är ute på promenad nästan varje dag! Det är så skönt ute nu, en varm höst tror och hoppas jag starkt på detta år.

Nu är vi hemma. Jag ska göra dagens vegetariska maträtt som ni får bild på senare. Och så ska jag jobba ikväll. Annars händer inget speciellt mer än att jag ska skänka lite prylar och så till en organisation jag litar på.

Må gott så länge!

5 reaktioner på ”Dagliga promenaden

  1. Åhh det saknar jag. Gick alltid en promenad varje dag med grabben när han var liten, var sååå mysigt.
    Denna veckan har startat riktigt bra med riktigt soligt och varmt väder hos oss varje dag (18grader) och då är det extra skönt att man har gångavstånd till jobbet så man får njuta av det fina vädret. Hoppas på en riktigt fin höst utan en massa regn ”hoppas hoppas”.
    Må så gott!

    1. Ja men precis! Sommaren var så trist med det ständiga regnet, så hoppas på en skön höst! Men jag tror den blir varm iom att sommaren kom så sent. Bara inte vintern påverkas av det, utan vi behöver kylan också, även om jag föredrar värme!!!

      Visst är det mysigt? :) Skönt också. Idag var det väldigt skönt väder här också. Det blåste lite, men inte kallt utan skönt. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *