I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Det här att få arslet ur vagnen…

Hej svejs! Har en del att stå i idag. Inte jobbiga saker så men ändå så där att man känner sig lite matt. Lat närmare bestämt. Det handlar bara om tre administrativa samtal liksom…haha. Men när man är i den vevan så är det svårt att få arslet ur vagnen.

Och så göra barnmat också. Har färs tinad så ska nog bara göra något så enkelt som köttfärssås med grönsaker. Det kommer Alyssa gilla. 🙂 Får bli något mer i matväg än bara köttfärssås…har nämligen 400 gram färs… Får se vad jag hittar på. Till klockan 11 ska maten vara klar i alla fall.

Just nu känner jag mig som en säck potatis, haha. Så har lite svårt att få upp arslet ur vagnen…

Sedan blir det promenad i alla fall. Det kommer kännas gött för kropp och själ. Ska luncha ute också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *