I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu snackar vi storkok!

Hej på er! Idag har jag legat i. Förutom morgondagens göra (disk och tvätt) så har jag varit på ett event med Alyssa (skriver om detta imorgon!) och så har jag varit på promenad med barnen och hängt i två olika parker. Sedan hem och laga mat, mat och åter mat.

image

image

63 rullna köttbullar, numera i frysen.

image

Biff stroganoff med ris.

image

Barnmat till Bönan som resulterade i 4 portioner numera infruset.

image

Marinerad kyckling före ugnen.

image

Högrev som puttrar ett par timmar – som senare i veckan skall grillas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *