I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

TIPS: så får du bort etiketter från glasburkar

image

Koka upp skållhett vatten och häll i glasburken. Det är viktigt att etiketten på utsidan inte blir blöt, för då blir det bara pannkaka av det hela. Låt vattnet ligga i ungefär två minuter, dra sedan bara av etiketten! Busenkelt va?! Och därefter kan eventuella rester sitta kvar och det är bara diska bort med svamp och diskmedel i ett vatten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons