I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag och Alyssa chillar

image

Vi tar det riktigt lugnt här hemma och har redan ätit dagens lunch. Alyssa sov middag en stund tidigare och så passade jag på att ta ett varmt bad, eftersom jag har väldigt ont i svanken (pga bålen).

image

Själv åt jag detta till lunch. En basilikakryddad tomatsoppa med potatis, bönor, lök och paprika. Receptet kommer på bloggen i veckan.

Vi ska bara ta det lugnt nu för Alyssa behöver sova lite till. Därefter blir det en promenad i det sköna vädret.

Chill var det här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *