I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Tips på serie: Det tredje ögat

image

Nu var det ett tag sedan jag rekommenderade någon serie, så här kommer ett hett tips som ni kan kolla på nu i helgen. Det tredje ögat är en ny norsk kriminalserie som jag verkligen kan rekommendera er alla att titta på – i synnerhet om ni gillar krim och mystik.

Denna serie sänds på Tv4 om tisdagar klockan 21:00 och även på Tv4Play – kolla det första avsnittet av Det tredje ögat här.

Serien handlar om polisen Viggo, vars dotter Christina som för fyra år sedan försvann spårlöst när han lämnade henne i vagnen en kort stund utanför en affär. Viggo har vägrat att ge upp sökandet men nu vill hans före detta fru att de ska gå vidare.

Under tiden Viggo sörjer och letar efter sin dotter, sker mystiska dödsfall där Viggo är snabb på att lösa fallen eftersom hans dotter kommer till honom när han drömmer och ger honom ledtrådar som löser fallen.

Just nu har 4 avsnitt av serien sänts och som jag förstår det, är detta en följetång samtidigt som det är fristående avsnitt med nya fall vecka för vecka.

Jag tycker att serien är fantastiskt spännande och bra gjord. Det är verkligen en serie jag kan rekommendera er läsare.

En reaktion på ”Tips på serie: Det tredje ögat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *