Gott var det här. Och här har vi katrinplommonpuré som är lösgörande och bra om man är hård i magen. Hållbarhet 5 dygn i kylen.
TIPS: läs gärna detta inlägg där jag förklarar alla steg för steg och kategorier för barnmatsrecepten och tipsen jag lägger ut. Det är många som frågar angående ålder, så det har jag berättat om där.
Ingredienser till cirka 3 dl puré:
250 gram torkade katrinplommon
ca 2 dl vatten
Gör såhär:
Lägg katrinplommon i en skål och täck med vatten ända upp och låt stå i minst tre timmar (eller över natten). Mixa plommonen till en slät puré och tillsätt vatten efter önskan för konsistens.
Hoppas bebis tycker om!
Hej!
Din blogg är kanon! Med risk för att låta krokad, men visst kan man frysa in alla puréer eller förloras näringen då? Mvh Rebecca
Det går bra att frysa in 🙂 Tack för komplimangen fina 🙂