I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Barnmatsrecept: fruktpuré á katrinplommonpuré

image

Gott var det här. Och här har vi katrinplommonpuré som är lösgörande och bra om man är hård i magen. Hållbarhet 5 dygn i kylen.

TIPS: läs gärna detta inlägg där jag förklarar alla steg för steg och kategorier för barnmatsrecepten och tipsen jag lägger ut. Det är många som frågar angående ålder, så det har jag berättat om där.

Ingredienser till cirka 3 dl puré:

250 gram torkade katrinplommon
ca 2 dl vatten

Gör såhär:

Lägg katrinplommon i en skål och täck med vatten ända upp och låt stå i minst tre timmar (eller över natten). Mixa plommonen till en slät puré och tillsätt vatten efter önskan för konsistens.

Hoppas bebis tycker om!

2 reaktioner på ”Barnmatsrecept: fruktpuré á katrinplommonpuré

  1. Hej!

    Din blogg är kanon! Med risk för att låta krokad, men visst kan man frysa in alla puréer eller förloras näringen då? Mvh Rebecca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *