I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nyheter i bloggen

bloggen

Hej på er. Jag har tänkt lite här senaste tiden, eller ja, jag tänker nog hela tiden hehe… 😉 Nej då, men jag har funderat kring att skriva mer om exempelvis shopping samt film och serier.

Nu shoppar inte jag särskilt mycket, men jag har ju tre barn och kan en del om prylar, så tänkte skriva om sådana saker. Behövligheter. Jag kikar mycket om det på nätet och köper ju hem saker också såklart, även om jag är långt ifrån shop-a-holic.

Gällande serier, film och tv överlag så är detta något jag har mycket att dela med mig av och skriver om…nja lite sisådär, ibland.

Jag har redan flera inlägg i huvudet och några av dessa kommer redan i veckan :-) Jag har till och med kirrat en ny kategori som får ligga under huvudkategorin blogg och press; nämligen film och tv.

Debattinläggen uppdaterar jag ju då och då. Har en lista på fler som ska skrivas under den kategorin, men jag vill vara noga med mina källor och så. Dessutom är min blogg så himla bred då jag skriver om det mesta mellan himmel och jord :-)

Och jag måste bli bättre på att fota med systemkameran. Jäkla smartphones! 😛 Fast det är inte bara den lättillgängliga mobilen som är boven i dramat. Jag har helt enkelt haft för mycket som hänt här, att jag inte orkat ta tag i den hobbyn ordentligt igen. Och så har jag söner som mer än gärna ockuperar datorn, grr 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *