I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Zacharias har en tjejkompis över

image

image

Joshua sover borta och så har Zacharias en tjejkompis här som ska sova över. Så ikväll har vi varit vid skaterampen och nu blir det film via SF Anytime och gottis.

På tal om myspys och film, tycker jag att ni ska kika in på min tävling jag har med SF, där två stycken vinner ett varsitt kit med fredagsmys. Tävlingen hittar du här och du har bara fram till fredag 23:59 på dig att tävla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *