I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Hösten på ingång…dags att shoppa kläder!

Ja, det är väl bara att inse att hösten mer eller mindre är kommen – oavsett vad man säger om att det kommer att bli supervarmt i augusti. Min tillit till dessa prognoser är ju…ja. Körd i botten. Se bild ovan. Fyra dagar har vi haft sommar häromkring i alla fall. Endast fyra sketna dagar.

Idag har det åter igen piskat regn i backen. Nog för att mark och växter behöver regn, men inte i den här mängden. Det regnade så kraftigt, att jord och planterade blommor, rann längs med vägen. Detta var verkligen ett väder jag absolut inte ville gå ut i.

Sagt och gjort. Idag passade jag på att kolla in lite kläder på Zalando, både till mig och barnen. De har tydligen sin sista rea-vecka pågående nu. 🙂 Zacharias är i behov av gummistövlar, för det är ju sannerligen behövligt i rådande väder. 😉 Har dessutom sett i många grupper på Facebook att det pratas om overaller redan (liiiite väl tidigt, kan jag tycka), man säljer och köper åkpåsar – när det ska vara sommar! 😉 Så det väntar jag ett tag med att inhandla…hehe.

Hur gör du? Köper du vinterplaggen redan på sommaren?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *