I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Barnmatsrecept: fruktig smoothie med kokosmjölk

image

Här kommer en lite udda smoothie med en blandning av både frukt och grönsaker!

TIPS: läs gärna detta inlägg där jag förklarar alla steg för steg och kategorier för barnmatsrecepten och tipsen jag lägger ut. Det är många som frågar angående ålder, så det har jag berättat om där.

Ingredienser till cirka 3 dl smoothie:

150 gram grodskinnsmelon
100 gram röd paprika
1 dl kokosmjölk

Gör såhär:

Kärna ur paprikan och skär den i tärningar. Skiva melonen och skär bort skalet. Skär i kuber. Mixa alltsammans tills det blir helt slätt.

Häll upp i smoothie-påsar.

Håller cirka 3 dagar i kylen.

Hoppas bebis tycker om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *