I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Laga mat i diskmaskinen

image

Hej alla! Vet ni vad jag har kommit över för kul artikel? Den handlar om udda saker som man kan kan göra i diskmaskinen – och då annat än att diska tallrikar, glas och bestick!

Har du fått en stor skörd potatis, kör dem i diskmaskinen. Är stövlarna smutsiga av lera, rengör dem i diskmaskinen. Känner du för en bit ångkokad lax, ta hjälp av diskmaskinen👍

Jättekul ju! Jag har förr hört att folk gärna tvättar kläder i tvättmaskinen, men laga mat och tvätta nyskördad potatis var något helt nytt.

Fler tips på saker man kan rengöra i diskmaskinen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *