I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det är sämre…

God förmiddag. Ja, inte är det bättre alls. Jag hostar hårdare och mer. Jag hoppas att jag inte smittar någon i familjen. Jag hostar så hårt så att det låter sådär konstigt, kikhosta va? Det låter konstigt när jag hostar och jag hostar så hårt att jag nästan kräks…min hals är igensvullen fastän jag inte har några halsmandlar…

Febern har lagt sig lite just nu (den är lite lägre), svettades bort en del under natten. Tog Alvedon vid 21 igår kväll så hoppas slippa ta fler nu. Gillar inte tabletter…

Ska fortsätta vitaminboosta här hemma idag och bara vila.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *