I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

RECEPT: gör din egna BIG MAC-sås (originalreceptet från McDonald’s!)

image

Big Mac är Sveriges mest populära hamburgare och det säljs i miljontals varje år. Nu släpper McDonald’s sitt recept på deras mytomspunna Big Mac-sås – som jag ska få provlaga! Jag har alltså fått receptet av McDonald’s!

Recept på Big Mac-sås för 4 hamburgare:

1 dl majonnäs
2 msk hackad inlagd (boston)gurka
2 msk gul fransk (dijón) senap
1,5 tsk vit vinsvinäger
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökspulver
1 tsk paprikapulver

Gör såhär:

Blanda alla ingredienserna i en bunke och rör om. Fyll såsen o flaskan och förvara den i kylen. Du har nu din egna Big Mac-sås till en somrig picknick med hamburgare.

image

Big Mac innehåller nötkött, isbergssallad, cheddarost, hackad gul lök, saltgurka och såklart den legendariska Big Mac-såsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *