Lägger ut även detta recept på momangen då även detta önskades. Det är en lättlagad maträtt som är klar på ungefär 20 minuter. Passar både till lunch och middag.
Ingredienser för 4 portioner:
250 gram äggnudlar
1 klick smör
300 gram lax
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 liten röd paprika
100 gram squash
500 gram kokosmjölk
50 gram haricots verts
0,5 burk minimajs
Salt
Peppar
Gör såhär:
Sätt igång lättsaltat vatten och koka nudlarna enligt paketets anvisningar.
Skär laxen i 2 x 2 cm stora kuber. Fräs laxen med skivad rödlök tills löken mjuknar och laxkuberna har fått fin färg. Krossa i vitlöksklyftorna och rör om. Kärna ur paprikan och skär i tunna längder. Skär även squash i tunna längder. Lägg i paprika och squash i stekpannan och rör om. Häll på kokosmjölken tillsammans med haricots verts och minimajs. Låt puttra under lock i cirka 5 minuter. Rör ned äggnudlarna samt salta och peppra efter smak. Servera direkt.
Smaklig måltid!