I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Krzywy Domek i Sopot, Polen

image

image

Hihi, jaaa! Tror ni inte att vi gick förbi denna byggnaden! Jag hoppades ju på det. Här sitter Joshua framför och glassar :-) Detta är efter middagen på Galeria 63. Svårt att få bild sommarhalvåret när träden blommat, men ni ser ju att det är där :-) Och jag som skrev om det i detta inlägg och hoppades på att få se denna byggnad :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *