I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tack för att vi fick följa med på Bloggbussen

image

Bloggbussen 2015, var en resa där vi befann oss i Polen för att se de finare delarna och slå hål på gamla seglivade myter om att Polen är ett nedgånget och fattigt land sedan krigstiden, fullt av ångande industrier och städer lagda i rök. I stället befann vi oss i städerna Gdansk, Sopot och Gdynia – och vi fick uppleva allt möjligt där på bara två dagar, men ändå kändes det som 1-1,5 veckas restid!

Vi åt underbart goda luncher och middagar på olika restauranger, från experimentellt tillagad mat till thai-buffé på lyxigt vis. Vi shoppade på deras stora varuhus Riviera, kollade på Eurovision på båtresan hem, fick syn på ett piratskepp,åt vackra bakelser – och ja, det mesta faktiskt!

Det var en resa att minnas för livet och jag hoppas kunna resa dit igen med resten av familjen för att visa dem vad jag och Joshua upplevde.

Jag har fantastiskt många bilder här i bloggen som ligger publicerade, så kolla gärna in kategorin Polen så ser ni samtliga inlägg där.

Stort tack till Bloggbussen, färjan Stena Line, researrangören Pomorskie travel, Barnsemester.se, vår personliga guide Maciej, Loppi.se.

Och ett stort tack till alla bloggbarn med mammor som hängde med. 💕

Vill du också resa till Polen? Då kan du få denna rabattkod utav mig, BLOGGPOLEN, som ger er läsare 25 % rabatt på en resa till Polen. Prova på Polen.

Erbjudande: 25% rabatt på Prova på Polen, t/r Karlskrona – Gdynia inkl del i hytt. Stanna upp till 3 nätter iland. Uppge erbjudandekod BLOGGPOLEN för att erhålla rabatten. Rabatten avser inte miljötillägg. Boka i perioden 24/4-30/06 och res i perioderna 24/4-30/06 samt 1/9-6/12.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *