I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Middag på La Vita i Sopot

DSC_7454

På lördagskvällen åkte vi förbi restaurang La Vita i Sopot. Wow, vilken e-n-o-r-m tallrik jag fick in, med rätten Frutti di Mare, som är en typisk italiensk delikatess, pasta med läckerheter från havet – yummie! Större räkor får man nog leta efter 😉 Och den där tallriken på tal om den nu igen, den var större än ett standard-handfat, haha!!! Här blev det ett glas rosé till maten.

DSC_7458

Joshua valde en pannacotta till efterrätt…

slide-03DSC_7462…och jag tog ugnsbakat äpple med glass och kanel ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *