I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Inställd utgång

Verkar inte som om det blir att träffa vännen idag på grund av vädret. Ja, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Ja, en klyscha som är sann på många sätt, men alla har sina gränser också – och jag har inte heller lust att bli piskad i ansiktet av regnet… Klockan är faktiskt 19:30 här hemma och jag sitter fortfarande med morgonrocken på mig. 😉 Jag fixar med barnmat till Alyssa istället, det blir bättre så. Vädret är ju som det är och helt ärligt så orkar jag faktiskt inte fixa iordning mig för att inom 5 minuter se ut som en blöt hund á la Alice Cooper 😉 Ska höra vad min bror och svägerska gör, ifall vi kan styra upp något här i Huddinge istället, hemma hos någon av oss alltså 😀 Eller så ringer jag min andra broder, mr H :-)

DSC_00241-1024x679Bland annat här ikväll gör jag aprikospuré till Alyssa. Detta gör jag iordning för att hon ska ha till sin gröt och då som smakförstärkare till viss del men främst för att berika mer med järn.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *