I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fajne Baby – cup cake fik i Gdansk

DSC_7364

Mitt i vår sightseeing i Gdansk så stannade vi till för en fika på det mysiga lilla cup cake-fiket Fajne Baby! Verkligen smarriga och vackra bakelser! Joshua tyckte det var väldigt intressant att titta på allt det goda, det var liksom sockersuget som höjde regelt på ögonbrynen á la wow :-)

DSC_7366 DSC_7367 DSC_7369 DSC_7370 DSC_7371 DSC_7372

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *