I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Event på Salong Alexander i Skärholmen

image

Nu har jag precis kommit från ett event i Skärholmen, nämligen på Salong Alexander! Där fick man råd och tips vad det gällde hud- och hårvård, smink och naglar. Det var ett mycket inspirerande event och så himla trevlig personal! Jag känner en ur staben och det är Chrissa som ni ser på bild. Det är en underbar mamma som jag har känt sen den tiden på högstadiet.

Jag som utbildad frisör kan ju det mesta inom hud och hår – och jag gör ju allt själv… Men nu är det inbokat att jag ska fixa naglarna hos fina Birgitta på salongen! 😀 Då blir Simo glad för han har klagat på mina ned bitna naglar :-)

Jag fick även med mig en fin goodiebag hem. Nu är jag dock på språng så jag kan inte visa er innehållet riktigt än 😉

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *