I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alyssa smakar på hemlagad gröt

image

image

Nu har dottern fått lite gröt och mammas alldeles egna sådana. 1 matsked blev det som hon fick smaka på. Det var spännande med detta, tyckte bönan, så hemlagad gröt it is. :-) Jag har inte haft i någon aprikos eller katrinplommon dock. Jag vill inte vänja henne vid söta saker riktigt än (även om hon får morotspuré).

Som ni ser har jag förberett grötpulvret och när det är dags för bönan att äta gröt, som kommer att bli en del av kvällsmålet, så kommer jag att blanda till vatten då och även tillsätta några droppar rapsolja. Perfekt!

I dagarna kommer jag skriva receptet till er och jag kommer även skriva varför jag väljer att göra egen gröt istället för att köpa färdig sådan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *