I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

TIPS: detta kan ni köpa till mamma på mors dag – pinkorblue.se

blogg

Hej! Här ser ni mig, bland en av dem som fick ingå i en härlig panel av mammabloggare där vi personligen fick välja produkter som vi skulle vilja ha i present till mors dag! Jag tänkte presentera kort varför jag valde mina produkter och varför. Produkterna finns att köpa på pinkorblue.se.

 

Tanken här var att det skulle vara praktiskt och snygga produkter. Så detta är tips från mig för vad ni kan köpa till mammorna på mors dag som infaller nu 31/5 2015.

Se gärna produkterna här, mammabloggarnas favoriter.

Här hittar ni alla mina produkter samlade.

Måste poängtera att jag inte är på smällen igen, men valde även produkter för gravida som något jag gärna skulle ha velat haft i present.

Snygg gravidtunika från ESPIRIT, passar både till vardags som fest.

Babybjörn bärsele Miracle Svart. Avlastning för mamsen och hennes rygg!

ESPIRIT mammablus vit. Lättsam och så är det fräscht med vitt.

Babybjörn resesäng Light Silver. Vi reser en hel del. Resesäng är väldigt förträffligt att ha med sig då.

Här har vi en amnings-BH från NATURANA. Det är praktiskt med amnings-BH och vitt passar med det mesta.

BELLYBUTTON Gravid Jeggings SHIMA dark teal – dessa hade jag gärna velat ha som gravid!

Denna tunika gillade jag – något retro bör alla ha i garderoben! Denna är från MAMA LICIOUS  – MINA gray mist.

Spisskyddsgaller så slipper man en olycka som händer så lätt. Märke REER.

Den här gravidtröjan från Bellybutter var ju bara för söt.

Skötväska från LÄSSIG – gillar jeans-looken! Denna har även vunnit pris i bäst-i-test (2014).

Paraplyvagn från MacLaren – smidigt med sådana vagnar på sommaren, när man är inne i stan och liknande.

JANE babyvakt. Den här har en ljud- och videomonitor, vilket är något jag skulle vilja ha. Det känns mer tryggt på så vis.

Den här kombivagnen från Mutsy IGO tyckte jag var helfrän i sin look. Från nyfödd och upp till tre år. Snygg avlastning!

Tyckte de här två cykelsitsarna från KETTLER var fina – inte som de där traditionella varianterna. Jag gillar ju att cykla och ska införskaffa en cykel till sommaren.

Ännu en skötväska från LÄSSIG. Denna skulle jag kunna använda som min egna väska, därav fick den hamna bland mina favoriter.

Sist, men inte minst – en gravidtunika. Den känns så somrigt fin.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *