I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Guru Happy – nyttiga superdrycken!

guru happyHej! För ett tag sedan fick jag prova på dessa drycker från Guru Happy! Jag tyckte att de var riktigt fräscha i smaken och likaså gubben min. Min favorit av dessa två är den till höger på bild, detta för att jag inte är så förtjust i svarta vinbär som den röda innehåller. Min man tyckte dock att den var riktigt läcker, särskilt då den smakade lite sprakligt tack vare det kolsyrade vattnet. Och visst var de fräscha i smaken.

Superfoodtrender är här för att stanna och nu är det lättare än någonsin att få i sig alla nyttigheter på ett gott, snyggt och 100% ekologiskt sätt! Svenska hälsodrycksföretaget Guru Happy Superfood Drink har tagit fram två unika superfood-drycker, helt utan konserveringsmedel eller oidentifierbara ingredienser. Med friska och fruktiga smaker är de utmärkta alternativ till juice, läsk eller koffein-haltiga drycker.

Macatac är den ultimata energi -och återhämtningsdrycken med oändligt många positiva hälsoeffekter! En flaska innehåller 1000 mg macaextract från macarot, odlat högt upp på den sydamerikanska bergkedjan Anderna. Macaroten har använts i årtusenden på grund av rotens hälsofrämjande effekter som bland annat hjälper kroppen att skydda sig mot sjukdommar, verkar antidepresivt, lindrar PMS-besvär samt har dokumenterad effekt på bade mäns och kvinnors sexlust. Roten innehåller även aminosyror, vitaminer och mineraler som kalcium och magnesium som avhjälper stela muskler, sömnsvårigheter och stress. Drycken är omsorgsfullt smaksatt med päronjuice, blåbär och svaravinbär toppad med en nypa rörsocker och lite kolsyra.

Guru Happy är gjord på det kompletta näringstillskottet vetegräs- som även kallas det gröna blodet. En flaska Guru Happy innehåller hela 3300 mg vetegräspulver som i sin tur innehållersamtliga livsnödvändiga aminosyror, mineraler, vitaminer, klorofyll och enzymer. Vetegräsets hälsoeffekter är häpnadsväckande och dess otroliga kraft hjälper kroppen att rena tarmarna, alkalisera blodets pH-värde, stimulera enzymproduktionen och balansera blodsockernivån. Drycken är en ideal, glutenfri familjedryck vid frukostbordet och smaksatt med päron, apelsin och ingefära. Perfekt för utflykten, pick nicken eller som grab n’ go frukost för stressiga morgnar.

Dryckerna kostar ca. 20-24 kr och finns att köpa på de flesta ICA butiker.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *