I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alyssas första smakportion; video, text & bilder

Här är video på bönan när hon får sin första smakportion! Hon var väldigt intresserad i början. Visade att hon var hungrig och blev paff över att hon blev satt i sin barnstol för första gången samt att hon fick ett förkläde. Efter videon krävde hon mer mat helt lyriskt, men då hon har haft känslig mage med mycket gaser så fick det bli ersättningsmjölk på 200 ml.

När hon tittar åt sitt vänstra håll så är det en av bröderna som distraherar 😉

Maten blev kokt söndermosad potatis tillsammans med några droppar rapsolja och någon ml ersättningsmjölk.

NU KÖR VI!

DSC_6901 DSC_6906 DSC_6913

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *