I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Valborg 2015

Hej hopp! Ikväll har det varit en bra kväll. Jag var i tjänst och fältade i området jag växte upp i. På plats fanns även min familj som jag hängde med lite då och då. Det var en trevlig kväll med många möten bland alla sorters människor, både barn, vuxna och ungdomar. Mina söner vann faktiskt högvinster båda två 💕

Lyckad och lugn kväll.

Hoppas att ni har haft en bra Valborg ni också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *