I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fett med mat och blöjor m.m.

image

image

image

image

Allt syns ju verkligen inte på dessa bilder utan jag har lagt in i skåpen och så här hemma. Många torrvaror som åkte in i skåpet direkt, äggnudlar och så vidare. Köpte även hygienartiklar som jag la in direkt i badrummet. Åh vilken tid detta tog att få med sig hem, hahaha! Hela vagnen fylldes där under, fem storpack blöjor i precis rätt storlek (nr 4) och så en hel del annat.

Kom upp i cirka 2000 kronor och det blev halverat till under 1000 riksdaler.

Heja vad mycket jag fick för en sådan liten peng! Det fanns ingen ersättningsmjölk dock så det missade jag. Dock fanns det många barnmatsburkar kvar, tänkte köpa några efterrätter men jag ställde tillbaka dessa. Jag ska göra egen barnmat istället. Har sett så fram emot det.

– Med det vill jag bara nämna att man gör sitt bästa för sina barn och jag tycker inte det är dåligt att ge barnmat från burk.

4 reaktioner på ”Fett med mat och blöjor m.m.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *