I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Campa i sommar?

Tänker på semesterplaner åter igen. Vi har ju inte riktigt bestämt oss för vad vi ska hitta på i sommar.  Eller jo, mycket är bestämt redan men det är lite som inte är klart än – Legoland eller High Chaparall? Vi har som sagt inte bestämt oss än.

Maken har sedan något år tillbaka funderat på att campa med äldsta sonen, alltså sova ute i skogen i tält. Lite finskt krigar-tänk där, haha. Det kanske vore något för oss hela familjen att göra, att resa genom Sverige och campa här och var. Jag har ju varit iväg på klassresor där vi har paddlat kanot och tältat, typ. Och så läger med scouterna då. Det kanske kan vara något? Eller ska man låta det vara en pappa-och-son-grej? Ja, det känns faktiskt bäst så, i och med lillsessan…

Jag är ute på nätet nu i alla fall, för att spåna på prylar man kan beställa inför en campingsemester. Vad ska jag tänka på? Stormkök har jag ju inte, så det skulle vara något att köpa. Eller vi kanske har det, kan ju vara en god idé att bolla av sånt där med maken först.

Just nu är jag inne på Campingnetshop.se och kollar runt.

Här ovan är ett duschtält – det skulle jag vilja ha på en campingresa. Det kanske är jag som är bekväm eller så, ja, förmodligen. Men tänk om man är på en campingplats tillsammans med hundra andra personer – då är det nog rätt skönt med ett sådant tält va?! 😉 Gubben skulle nog känna att det inte behövs, särskilt inte efter hur jag fick ”duscha” honom på landet (har ej rinnande vatten där) på tomten kvällstid med en större blomkanna, haha 😉 Kokade då upp regnvatten och blandade med kallt 😉

Jag är nog sugen på att campa lite, tror jag. Kanske jag skulle ta å dra iväg med ett av barnen på camping istället? Hähä, blir lite som ”Sällskapsresan” eller ”Vi hade i alla fall tur med vädret” 😉 Det kommer nog inte hända att jag drar, även om jag allt är lite nyfiken på det, bättre att Simo gör det istället.

Har du några bra tips på campingställen i Sverige samt annat bra-att-tänka-på-tips?!?! 😀

6 thoughts on “Campa i sommar?

  1. Det är supermysigt att campa! Vi har husvagn och åker till lite olika ställen på somrarna, jag tycker det är mysigt och smidigt, man har allting i husvagnen som man behöver. Toalett och duschar finns ju på campingen och det är ju alltid roligt att se en ny stad :) Hoppas ni kommer fram till något som passar er :)

  2. Öland är ju super mysigt :) Har varit där på husvagnssemester för typ 10 år sen 😉 hihi….annars finns många mysiga campingar i Dalarna runt siljan, kram

  3. Vi har varit i Rättvik flera år, på Siljansbadets camping. Kan rekommendera det! Fint och mysigt, inte långt till Leksand sommarland eller orsa björnpark tex :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *