I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alltså vad hemskt…

Det blev ingen grillning. Cissi fick fyr på grillen och det blev jordens drag först för att sedan bli skitbra. Gissa vad som händer då? DET BÖRJAR SPÖREGNA! Och jag som var iväg för att hämta Joshua och inte kan springa (pajade mitt bäcken), så…ja. Dyngsur blev jag på det.

Cissi hade tagit in barnen i alla fall – vi körde på dubbelvagn idag i och med alla grilltillbehör och även grill som skulle med… Men hon hann upp fort med vagnen. Själv kom jag in och det bara droppade om mig…så det blev ingen mat alls eller jo, lite potatissallad då. Joshua fick även pannkakor med sylt och grädde av Johanna och Jenny. Och han hade ju hunnit äta lunch på förskolan dessutom. Men jag blev utan mat. Rå kyckling är ingen hit av någon underlig anledning 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *