I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Grillnyheter från Kronfågel

image

Det ska bli spännande att grilla detta! Redan imorgon blir första provningen av.

Det jag får testa är;

* hel gårdskyckling
* färs
* BBQ-glaze minutfilé
* BBQ-chipotle kycklingben
* BBQ-chili minutfilé

Den fetmarkerade produkten kommer vi att käka av redan imorgon.

Tack Kronfågel för att jag och min familj får testa på detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *