I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fördomar om Polen + tävling med Bloggbussen 2015!

stenalinepolen

Jag har inte varit i Polen, men har sedan två år tillbaka haft ett starkt intresse för det. Jag är ute efter att insupa det historiska som skett där, i synnerhet under krigstiden under Hitlers styre. Krig och historia är något jag är mycket intresserad utav, jag anser att det är mycket viktigt att vi inte glömmer det som har hänt och att vi inte gör om samma sak.

Jag är även mycket intresserad av matlagning, mycket för att laga den, men mest för att äta utav allt det goda! Jag har några vänner från Polen och har fått smaka en del hos dem när de har haft bjudning. Polen har väldigt mycket intressanta maträtter och jag vill gärna lära mig mer om dessa!

Andra fördomar som jag ofta har fått höra, är att det är väldigt fattigt i Polen – men när jag är inne på Stena Lines hemsida om Polen som resmål så hittar man där fantastiska tips med både bilder och filmer på allt annat än fattigdom. Det får mig att vilja besöka Polen desto mer eftersom jag gillar tanken att bolla mellan gammalt och nytt, alltifrån historian kring krigstiden, matupplevelser, spa och ja, allt möjligt.

Har du varit i Polen? Hur upplevde du det där? Vad hade du för tankar innan du reste dit och hur upplevde du det efteråt? Berätta gärna i en kommentar så blir jag glad! 😀

Se gärna denna video om vad man kan hitta på med familjen i Polen!

Läsarrabatt på resa till Polen

Vill du också resa till Polen? Då kan du få denna rabattkod utav mig, BLOGGPOLEN, som ger er läsare 25 % rabatt på en resa till Polen. Prova på Polen.

Erbjudande: 25% rabatt på Prova på Polen, t/r Karlskrona – Gdynia inkl del i hytt. Stanna upp till 3 nätter iland. Uppge erbjudandekod BLOGGPOLEN för att erhålla rabatten. Rabatten avser inte miljötillägg. Boka i perioden 24/4-30/06  och res i perioderna 24/4-30/06  samt 1/9-6/12.

Vill du också tävla med Bloggbussen 2015?

Vill du också tävla inför Bloggbussen 2015, anmäl dig och din blogg i formuläret här. Finalisterna presenteras 5/5 kl 13:00 i Stena Lines, Loppi.ses, Barnsemester.ses och Twinglys sociala kanaler samt på Stenaline.se

Läs gärna även Resebloggens inlägg om resan här.

Min motivering
Jag vill väldigt gärna bli överraskad av Polens vackra Riviera! Har velat åka till Polen i flera år, mycket för att utforska det historiska då jag har stort intresse för det, precis som att få prova på deras mat – jag har en stor passion även för matlagning och då främst för att äta av allt det goda. Och allt annat vi kommer att få uppleva, lyxig egentid med barnet – oj oj, skepp å’hoj! :-)

Ta oss an uppgiften som finalister kommer att bli superkul och allt kommer dokumenteras på bloggen med både kamera och mobil i högsta hugg (och bärbar dator på rummet). Det kommer att bli så himla kul under tiden vi är där samtidigt som jag och min son får kära minnen att gå tillbaka till.

Nu hoppas jag och grabben på vinst!

badge_bloggbussen_deltagare

2 thoughts on “Fördomar om Polen + tävling med Bloggbussen 2015!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *