I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

En slag för miljön – klädinsamlingsdagen för H&M 17 april 2015

image

Gamla textilier blir till nya. Idag kan man lämna in allt inom textilier; kläder, gardiner, trasiga lakan, regnkläder – oavsett märke, skick och kvalitet. Riktigt bra satsning av H&M tycker jag. Det är att värna om miljön.

Idag fick man dessutom dubbla kuponger per inlämnad påse, dock max fyra kuponger. Så lämna in två påsar och få fyra kuponger. Lämna in 10 påsar och få fyra kuponger.

En kupong är värd 50:- mot att du handlar för minst 300 kronor.

image

2 thoughts on “En slag för miljön – klädinsamlingsdagen för H&M 17 april 2015

  1. Åh jag hade också tänkt att ge bort en massa men sen kom jag på att det faktiskt är så att vi ska ha en loppis här hos oss ändå, som jag hade glömt att jag anmält mig till så jag hoppas på att sälja en massa då. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *