I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Trött.se (barnvagnen)

Haha förlåt för att jag inte har uppdaterat idag men är så jäkla trött alltså. Det här vagnprojektet tar verkligen upp både tid och ork. Jag har ju inte min kropp till min fördel direkt så ont har jag.

Hela förtvätteriet är numera klaaaaaaart. Idag. Det är riktigt jävla skönt ska ni veta. Även chassit också då. Nu är det bara måla kvar och det tar vi imorgon.

Jag kommer INTE igen att ta på mig ett sånt här projekt. Never ever, never again. Fyfan vad mycket det är att göra alltså…och att vi har hunnit såhär mycket med två bebisar dessutom…vi är ruggigt produktiva.

2 reaktioner på ”Trött.se (barnvagnen)

  1. Hittade just din blogg och ska testa ditt recept på våtservetter imorn ☺️
    MEN så trillade jag över det här inlägget och är såååå nyfiken på hur vagnen blev 😍

    Mvh
    Veronica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *