I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu blir det hemgång…

Ska

image

Först ut imorse blev det en rejäl frukost, Joshua älskar dessa frukostar och hat ätit väldigt bra.

image

Jag började packa redan igår så att vi bara skulle kunna slappa och ta det lugnt denna morgon. Det sista som har packats ned var hygienartiklar och laddare.

image

Vi lämnar hotellet med besked, hähä. Halvt snöstorm här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *