I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu är vi på väg mot Malmö

image

Nu sitter vi på buss 146 mot Malmö, på väg hemåt…än är det många timmar kvar tills vi är hemma men snart så. Simo är en pärla som kommer och hämtar oss vid tåget imorgon bitti. Det ska bli så skönt att komma hem. Här skickade Simo en bild på de blommor han köpte till mig när jag fyllde år här för några dagar sedan. De hade blommat ut = perfekt ju!

Uppdaterar från tåget sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *