I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lite shopping

image

image

Joshua behövde nya gympaskor så det inhandlades. Sedan behövde vi badtofflor för att glida runt på hotellet med så det köptes också.

image

Joshua ville väldigt gärna ha egna Skylanders-gubbar – han och storebror har de flesta gubbar tillsammans nämligen samt att brorsan har fler gubbar då han fått många av vänner i födelsedagspresent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *