I den hĂ€r bloggen fĂ„r du ta del av dagliga inlĂ€gg om alltifrĂ„n familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 Ă„r, Joshua, 10 Ă„r och Alyssa, 4 Ă„r. Jag skriver Ă€ven mycket om mat – och dĂ„ frĂ€mst recept och tips. DĂ„ jag i grunden Ă€r utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hĂ„r och skönhet, vilket jag skriver om och dĂ€r blir det inlĂ€gg med recensioner pĂ„ produkter, tips, hur du fixar den dĂ€r frisyren och sĂ„ vidare. Jag Ă€r Ă€ven utbildad journalist och hĂ€nger med i kĂ€ndisvimlet pĂ„ fester och event. Och utbildad fritidsledare pĂ„ det. Jag skriver om sĂ„dant andra inte gĂ€rna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har Ă€ven adhd och autism. VĂ€l mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lagat mat 💕

image

Skön kvÀll, har hunnit med en hel del faktiskt. VÄrdcentralen med Joshua, sen jobb, handla lite mat hem, göra mat. Vilade och tog ett bad emellan dessutom. Och sÄ har jag varit ute med barnen.

Efter jobbet handlade jag lite mat (fÀrsk svensk nötfÀrs för 49,95:-/kg) som blev till tvÄ matrÀtter hÀr ikvÀll.

1. Lasagne med grönsaker och lök
2. Indonesiska köttbullar med tomatnudlar

– Den andra matrĂ€tten ska ni fĂ„ recept pĂ„, förhoppningsvis redan imorgon. Receptet Ă€r redan nedskrivet (under tiden köttbullarna blev klara), ska bara ta en fin bild och det vĂ€ntar jag med till morgondagen.

Det tog mig cirka 45 minuter sammanlagt. SÄ nu har vi mat fÀrdigt till imorgon och matlÄdor Àr kirrade.

Nej, nu ska jag kika pÄ teve en stund och sova sen. Det blir full rulle imorgon :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *