I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Min lilla sjukling…

Jag skulle ha hjälpt pappa idag men hann tyvärr inte eftersom jag var iväg till vårdcentralen med Joshua (virus) och det tog nästan 50 minuter innan vi fick komma in! Det var bara att skjutsa hem honom sen och köra direkt till jobbet. Ja, alltså, det är ju inte så mycket att göra åt saken när det blir förseningar utan man kan bara gott vänta. Shit happens liksom.

image

Just ja, hade ju inte fått reda på alla allergier heller, läkaren hade glömt att skicka ut papper på det. Hund och katt är Joshua allergisk emot. Ska helst undvika dessa djur men fungerar att träffa för stunden, då ha koll på att kanske eventuellt ta allergimedicin innan. Och så astmamedicin vid behov. Joshuas immunförsvar är helt sänkt i botten så nu måste vi verkligen vitaminboosta varje dag och vara utomhus så att hans luftrör ”rensas”.

Min lilla plutt…ibland är det bara så orättvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *