I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

NIVEA Creme bjuder in till sagostund

image

Illustrerade NIVEA Creme med tillhörande sagor lanseras i begränsad utgåva. Finns i butik nu. Rekommenderat cirkapris är 20 SEK för 75 ml.

Att få läsa en godnattsaga tillsammans är en daglig högtidsstund för många familjer. Nu finns en ny sagoskatt att upptäcka med NIVEA Creme Tales. Nu får den välkända burken en specialdesign med vackra illustrationer och tillhörande berättelser som släpps i små pocketböcker.

NIVEA Creme Tales handlar om syskonen Mia och Leo som möter spännande äventyr tillsammans med en kanin och en fe i totalt fem förtrollande berättelser. Dessa är skrivna för barn i alla åldrar av den kända barnboksförfattaren Udo Weigelt och motiven som pryder burkarna är illustrerade av konstnären Joelle Tourlonias.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *