I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Har förbaskat ont…

Hej hopp! Orkade inte blogga igår faktiskt. Var så himla trött. Såg i alla fall till att vi aktiverade oss och fick i oss mat allesammans. Mina ryggmuskler var inte helt tillfredsställda med alla tunga lyft dock, därav tröttheten. Sen skulle jag jobba kväll i vanlig ordning. Mina svärföräldrar är så himla snälla som ställer upp. De var här nu på fredagen och hjälpte mig med Alyssa och Joshua så att jag skulle kunna jobba. Simo och Zacharias är nämligen inte hemma utan iväg på en resa! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *