I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Debattartiklar och krönikor

Tja! Jag har så många inlägg att skriva, men har inte riktigt haft den drivkraften då jag legat sjuk här hemma. Det är ordentliga debatter jag tänker genomföra. Lite för att röra om i grytan, eller inte för att klampa någon på tårna personligen utan mer våga ta upp vissa ämnen som man gärna inte talar högt om – men också för att jag gillar att diskutera! Då skulle jag väldigt gärna önska att ni kommenterar här på bloggen istället för i kommentarsfältet på Facebook. Ansiktsboken i all ära, men där går det inte att söka alls efter ämnen så som man kan göra i en blogg – dessutom i en kategori. Så har man alla svaren på ett och samma ställe, ifall man önskar att gå tillbaka, har missat eller någon annan anledning.

Under kategorin BLOGG & PRESS kommer debatter och krönikor hädanefter att publiceras under, i underkategorin debatt. Dessa kategorier finns även att tillkomma direkt på bloggens startsida under menyn.

Tanken från min sida är diskussion. Diskussion medmänniskor emellan. På en god nivå. Sandlådenivå kommer ej att accepteras. Man kan ha skilda åsikter och sköta det på ett snyggt sätt. Jag har diskuterat på nätet i flera års tid och tycker att det är ett himla intressant fenomen.

Det kommer att vara bredd mellan debatterna, men främst handla om barn och föräldraskap. Jag kommer att varva mina egna personliga åsikter med fakta – tänk er som en krönika, tillsammans med för- och nackdelar gällande ämnet samt (länk)hänvisningar till exempelvis forskningsrapporter, sjukvården, Livsmedelsverket och liknande instanser.

Och sist, men inte minst… Vilka ämnen vill ni läsa (och debattera) om?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *