I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vaken partysessa med udda intressen

image

Alyssa verkar tro att det är vid den här tiden man ska hålla sig uppe, haha. Klockan är strax efter 23 slagen. Jag håller inte riktigt med! Det tog ett tag innan jag fick bönan att somna, tror det handlade magknip där. Men vid 22 sov hon. Så jag satte mig i vardagsrummet och kollade på Law & Order – Special Victims Unit (kanal 5) och vek servetter (gör egna våtservetter).

Nu ligger bönan här och kollar in lampan i taket, den är tydligen riktigt intressant. Hon jollrar på och har sig – riktigt lycklig. Det låter nästan som om hon sjunger emellanåt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *