I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Gratis aktiviteter för barn och familj i Huddinge

image

Tänkte dela med mig av några länkar här i bloggen då det stundar sportlov alldeles inom kort (nästa vecka). Det finns verkligen mycket man kan hitta på med sina barn då! Det mesta är dessutom gratis eller till lägre självkostnadspris. Här kommer vi att prova på sporter och gå på bio.

Nu är det inte enbart Huddingebor som läser min blogg, men gå in på er kommuns hemsida och skriv det ni eftersöker i sökrutan så kommer liknande info upp hos er också.

På gång i Huddinge. Gäller året runt. Bland annat kan du gå på film för barn i de yngre åldrarna klockan 10:30 varje måndag på Huvudbiblioteket i Huddinge.

Sportlovsveckan i Huddinge. Låt exempelvis dina barn få prova på olika sporter och se om detta är något (istället för att betala för en hel termin och det visade sig inte vara en sport som passar).

Friluftsliv i Huddinge. Just nu under rådande vinterhalvår, listas exempelvis alla pulkabackar i kommunen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *