I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nya nappflaskor och nappar beställda

image

Sådär så! Igår eftermiddag lades en beställning på nya flaskor och nappar. Hittade på apotea.se för ett ganska bra pris samt att det var fri frakt. Nappflaska med tillhörande napp i storlek medium, 79:-/st (beställde två) samt två nappar i storlek small för 49:-. Och så några bra-att-ha-krämer till bebis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *