I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Haft en väldigt bra kväll

God kväll! Jag har jobbat ikväll som varje måndag och kom hem efter 22. Handlade hem lite färskvaror efter och sedan bums hem. Började städa direkt när jag kom hem. Simo hade haft fullt upp här så disken från middagen var kvar och när jag ändå var på G så högg jag in och började rensa. Simo vaknade till och började plocka undan han också 🙂 Killarna har röjt lite här hemma ikväll så.

image

Jag är ganska trött. Har sovit väldigt dåligt de senaste dygnen (läs: veckorna), vilket ju har sina naturliga grunder i min mammas bortgång samt att jag har en ganska så nyfödd bebis här hemma – vilket i sig har relaterat i större sömnbrist än vanligt. Och så var jag ju sjuk i förra veckan också, inget vidare faktiskt! Och så barnen, känns inte alls bra när de är sjuka. Tyvärr är det ju sjukdomstider nu så man får dessvärre räkna med det då.
Ett skönt varmt bad innan middagen ikväll, piggade upp mig rejält! Och så åt vi en strålande middag också; currypanerad rödspätta, kokt potatis, kokta broccolibuketter och morötter samt en örtkryddad yoghurtsås till.

Känns bra i alla fall. Jag mår ganska okej. Jag är ledsen och det kommer jag att vara läääääänge till. Pysslade ihop ett alla hjärtans dag-kort till mamma på jobbet tidigare ikväll. Vi hade dukat fram på jobbet nämligen, det är så kul att pyssla – och alla var på!

Så! Jag har ätit gott, jobbat och haft en bra kväll där. Städat och plockat lite när jag kom hem (tvättade massor tidigare idag), myst med Alyssa när jag kom hem (hon somnade). En bra kväll med andra ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *