I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Lite bättre just nu

Hej! Nu känns det lite bättre. Men jag mådde så hårt dåligt fram tills jag steg upp ur sängen klockan 16:42. Alltså det är ju sent! Så länge har jag aldrig legat i sängen så länge. Men jag behövde väl det antar jag. Simo ställde upp med allt också. Han är en bra människa och han är min, bara min. Och jag är hans.

Imorgon hoppas jag att det är bättre. Jag måste släppa henne. Jag vet inte hur man gör det. Det är för att jag vet varför hon dog. Och än en gång så kommer jag ej att skriva det här och det är för mammas skull och ingen annan. Hon skämdes nämligen. Så nu har du popcorn-skålen fylld för denna gång. Trash.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *